ΑΝΟΗΣΙΕΣ

ΑΝΟΗΣΙΕΣ

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Ανάρτηση Νο17 '' Lalalalala :) ''

   Σκάψε, σκάψε δεν θα το βρεις ! ( ξέρω ότι το σωστό είναι ψάξε μικρέ ανόητε ) . Σκάβω λοιπόν κι εγώ σε μια οικοδομή γεμάτη σκόνη , τούβλα και πολύ τσιμέντο ... Βάζω το χέρι μου στο ιδρωμένο μέτωπό μου κοιτάζω τον ήλιο και με μισόκλειστα μάτια εκεί κάπου ψηλά και βλέπω στο γυαλιστερό πανί το όνομα της εταιρείας που ανέλαβε το έργο  : '' ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ '' ... Είναι μία δουλειά που δεν με κουράζει όπως πολλές άλλες , αλλά με αναζωογονεί και με τονώνει ( σαν διαφήμιση αναψυκτικού ακούστηκε αυτό αλλά κλαιν ) ..

   Σκάβω αμέριμνος στις μνήμες μου προσπαθώντας να βρω μια δυνατή στιγμή απ΄τις πολλές ευτυχώς που να με κάνει να νιώσω ικανός για τα πάντα ... Ξαφνικά ενώ σκάβω το φτυάρι μου χτυπάει κάπου .. Κάτι βρήκα ! Δεν είναι μπαούλο θησαυρού , είναι ένας θησαυρός χωρίς μπαούλο ... Ενθουσιασμένος σκάβω πιο γρήγορα από ποτέ και τότε μετά από λίγο άρχισε να αναβλύζει το νέκταρ... Ήταν μια στιγμή ! Ή μάλλον όχι ήταν ένα τραγούδι ! Ένα τραγούδι που άκουγα στα μικράτα μου ( όχι πως με πήραν και τα χρόνια ) ...

   Στα έξι μου το τραγούδι αυτό αντηχούσε στ' αυτιά μου σαν κάτι μαγικό και ασυνήθιστο ... Τα λόγια ακαταλαβίστικα και άγνωστα .. Αλλά εγώ δεν δίσταζα να τραγουδήσω με τον δικό μου τρόπο , έναν τρόπο που περισσότερο έμοιαζε με τον τρόπο ομιλίας τρομαγμένου Αφρικανού κάτω από την απειλή του όπλου ενός στρατιώτη .. To τραγούδι αυτό όμως δεν πρόκειται να το τραγουδήσω καλύτερα ποτέ ξανά στη ζωή μου ... Αν μπορούσα θα το τραγουδούσα όπως τότε μα οι στίχοι έχουν πια χαθεί .. Μία μνήμη το τραγούδι βρέθηκε αλλά η μαύρη κηλίδα στο ποτάμι που ανάβλυσε ήταν μια χαμένη μνήμη '' τα lyrics '' . Δεν με χαλάει όμως μπορώ ακόμα να ακούω το τραγούδι το οποίο έμεινε ανέπαφο από το πέρασμα των χρόνων .. SCRIPTA MANENT λέγανε κάποτε ! Εγώ έχω να πω πως είναι πια ξεπερασμένο στην εποχή μας ..

  Αυτό είναι το τραγούδι που άκουγα πιτσιρικάς :  Red Hot Chili Peppers '' Otherside ''


2 σχόλια:

  1. πόσο μ'αρέσει αυτό το τραγούδι...!!!
    καλά καλάαα δεν ακουμπάω το φτυάρι σου
    σταμάτα να γκρινιάζεις :Ρ
    απλά μου αρέσει..
    σε αφήνω στις σκόνες σου και φεύγω απλά ευχόμενη ΚΑΛΟ ΣΚ :)))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Miss Pink Μην με ενοχλείτε όταν σκάβω ! :P
    Το τραγούδι μετράει πολύ και ναι άσε με μέσα στο σύννεφο σκόνης που με περιβάλλει ... Ευχαριστώ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Aντιδράσεις