ΑΝΟΗΣΙΕΣ

ΑΝΟΗΣΙΕΣ

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Ανάρτηση Νο13 '' ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ''

 Δύο από τα μεγαλύτερα ιδανικά στη ζωή ενός ανθρώπου είναι η γνώση και η μάθηση ... Βασικός παράγοντας που παρέχει τα αγαθά αυτά είναι το σχολείο ... Διανύουμε μια περίοδο δύσκολη σε όλους τους τομείς αλλά το μεγαλύτερο πλήγμα ήρθε όταν χτυπήθηκαν τα σχολεία .. Το όνομα του '' αρμόδιου υπουργείου είναι '' Υπουργείο Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων ! '' Το μότο είναι όσο ζεις μαθαίνεις .. ΠΩΣ να μάθω κύριοι αν μου παίρνετε το σχολείο ? Εσείς φελλοί που είχατε τη φαϊνή ιδέα να συγχωνεύσετε τα σχολεία μπορείτε εύκολα να ζητήσετε δημόσια συγνώμη για τη λανθασμένη αυτή απόφαση η αλλιώς να δεχτείτε την αντίδραση του λαού ... Η δικαιολογία σας ποια ήταν ? Η μείωση του αριθμού συνεπάγεται την μείωση των κονδυλίων της τάξης του 50% ? Η μείωση της παροχής πετρελαίου για την θέρμανση ? Η μείωση παροχής μισθών στους καθηγητές οι οποίοι μπαίνουν κι αυτοί στο γαϊτανάκι των συγχωνεύσεων ? Χτυπώντας το παρόν και το μέλλον σου Ελλάδα θα βγεις από την κρίση ? Ντροπή σε όλους αυτούς τους ανόητους που έδινα ανούσια επιδόματα σε βολεμένους υπαλλήλους του δημοσίου και των δημοσίων υπηρεσιών και τώρα προσπαθούν να βγάλουν τα σπασμένα κλείνοντας σχολεία ... Και για να μην κατηγορηθώ για '' έπεα πτερόεντα '' εδώ έχω το μαγικό TOP 10 των επιδομάτων που μας οδήγησαν εδώ που βρισκόμαστε χωρίς αυτά να αποτελούν τον αποδιοπομπαίο τράγο ..

10 - Επίδομα προθέρμανσης αυτοκινήτου (ΟΤΕ)


09 – Επίδομα πλυσίματος χεριών (ΟΣΕ)


08 – Επίδομα προπέλας (Λιμενικό)


07 – Επίδομα κεραίας (ΗΣΑΠ)


06 - Μεταφοράς φακέλου (Δημόσιο)


05 - Επίδομα παραλαβής - παράδοσης λεωφορείων.


04 - Επίδομα έγκαιρης προσέλευσης (ΕΘΕΛ)


03 – Επίδομα αποτελεσματικότερης διεκπεραίωσης υποθέσεων (Υπουργείο Δικαιοσύνης)


02 – Επίδομα Φαξ (ΔΕΗ)


01 - ετήσιο επίδομα χρήσης του κυλικείου, παρότι η χρήση των εστιατορίων  των εγκαταστάσεων είναι δωρεάν. (Όμιλος Ελληνικών Πετρελαίων)


Τα συμπεράσματα δικά σας φίλοι αναγνώστες ... 


Το άρθρο αυτό το έγραψα με αφορμή την απόφαση του υπουργείου της συνένωσης του ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ με το λύκειο Αιγινίου ... Το ΛΥΚΕΙΟ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ θα διατηρήσει την ανεξαρτησία του .. Οι αποφάσεις λαμβάνονται για να ανατρέπονται όταν είναι λανθασμένες ! Θα καταλάβετε πως ο ΚΟΛΙΝΔΡΟΣ έχει φωνή και τώρα θα ακουστεί όσο ποτέ άλλοτε ! 





2 σχόλια:

  1. η μεγαλη περιοχη χρειαζεται λιγο χορταρι! τωρα οσο για το θεμα... δυσκολα θα αλλαξει κατι. μπουρδελο μια ζωη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Costantine η αλήθεια είναι πως το θέλει το χορταράκι της στη φωτογραφία αυτή αλλά τώρα είναι πένα .. Εμείς θα το παλέψουμε για να γίνει η αλλαγή ! και όπως λέει και ένα από τα συνθήματά μας Βρε Άννα x3 Με την απόφαση τα έκανες που***άνα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Aντιδράσεις