ΑΝΟΗΣΙΕΣ

ΑΝΟΗΣΙΕΣ

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Ανάρτηση Νο9 '' Am i a clown ? ''

Ζούμε καθημερινά γεγονότα που θέλουμε να ξεσπάσουμε , να θυμώσουμε , να πάρουμε το κεφάλι του άλλου και να το χτυπήσουμε στον τοίχο , να γελάσουμε μέχρι δακρύων , να ουρλιάξουμε από ενθουσιασμό κλπ ... Αλλά για έναν περίεργο λόγο δεν εκδηλώνουμε τα συναισθήματα αυτά και τα πνίγουμε στην συναισθηματική μας άβυσσο ...

Υπάρχουν άνθρωποι που δεν εκδηλώνουν τα συναισθήματά τους εύκολα κυρίως τα αρνητικά ... Δεν κλαίνε δημόσια , δεν φωνάζουν δημόσια , δεν διεκδικούν τα δίκια τους δημόσια δεν δεν δεν ... Είναι απλά δούλοι του καθωσπρεπιπσμού ? Απλά δεν είναι εκδηλωτικοί ? Άνθρωποι σαν κι αυτούς έχουν πάντα μικρό χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη τους ... Δεν είναι χαζοί πιστέψτε με .. Απλά βλέπουν τον κόσμο με άλλη ματιά .. Από μια οπτική γωνία όπου όλα είναι ασήμαντα ....


                                                                


Δεν έχεις ψωμί να φας ? Έχεις χάσει τα παιδιά σου στον πόλεμο ? Κοιμάσαι σε μια κούτα ? Πιστέψτε με μπορώ να αραδιάσω ένα σορό από πραγματικά προβλήματα ... Αν αυτή την στιγμή εσύ που κάθεσαι και διαβάζεις το άρθρο μου είσαι στο σπίτι σου , με την ζέστη και πολυτέλειες όπως το ίντερνετ τότε δεν έχεις προβλήματα ... Ξέρω ότι θα σκέφτεσαι '' Κι εσύ ρε φελέ που ξέρεις τι προβλήματα έχω εγώ ? ''

Προβλήματα είναι εκείνα τα γράμματα που είναι ιδιαίτερα τονισμένα μερικές σειρές πιο πάνω .. Αυτά που ονομάζεις εσύ προβλήματα εγώ τα λέω δυσκολίες .. Δυσκολίες λίγο ή πολύ όλοι έχουμε .. Η μαγκιά είναι να τις πολεμάς γεμάτος οπτιμισμό και με το μικρό χαμόγελο στα χείλη σου ... Γίνε κι εσύ ένας μικρός κλόουν αλλά στον πνευματικό σου κόσμο ... Η ζωή είναι μεγάλη μην την κάνεις καρναβάλι .. Εκτός αν εσύ το θέλεις ..

7 σχόλια:

  1. :)))
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΤΟΣΟ..
    καταρχήν δεν είναι οι κλόουν της ζωής
    έτσι τους βλέπουν οι μικρόψυχοι...
    μπορώ να γίνω χαλί να με πατήσεις μέχρι να καταλάβω οτι με κοροιδεύεις γι'αυτό.. οτι το εκμεταλεύεσαι!
    είμαι ένας τέτοιος "κλόουν" κι εγώ μέχρι να καταλάβω οτι έτσι με βλέπεις...
    μετά την πάτησες...
    απλά διαγράφεσαι απο το οπτικό μου πεδίο..
    τίποτε άλλο
    τίποτε κακό!
    ξέρεις δεν είναι δειλία να μην ουρλιάζεις στο παραμικρό και να μην παθαίνεις πανικό. τι θα καταφέρεις εκτός απο το να χαλάσει η μέρα σου και ψυχολογία σου.
    γι'αυτό και στην εποχή που ζούμε, που όλοι γκρινιάζουν και μιζεριάζουν, δεν θέλω να ακούω κανέναν... όπως δεν θέλω να λέω κι εγώ..
    γιατί ο καθένας έχει τα δικά του και γιατί βρήκαμε μια ευκαιρία να βγάλουμε όλη τη μιζέρια της ζωής μας στους γύρω μας!
    άκρως αντιδημιουργικό!

    ....
    ...
    ..
    τελικά είμαι πολυλογάς κλόουν :ΡΡΡ
    σταματώ :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Miss Pink Χρησιμοποίησα τον όρο κλόουν , επειδή οι κλόουν όποια και να είναι η διάθεση τους το χαμόγελο είναι πάντα καρφωμένο στο πρόσωπό τους ... Έγραψα γι αυτό το λόγο για να δώσω σε μερικούς να καταλάβουν πως το ότι είσαι καλός δεν σημαίνει ότι είσαι και βλάκας .. Και τέλος μίλησα για δυσκολίες γιατί προβλήματα τόσο απροσπέλαστα κανείς δεν έχει ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παντα κλοουν μας ηθελαν το θεμα ειναι ποσο γουσταρουμε να μενουμε κλοουν. το θεμα ειναι να μην φοβασαι να εκφραζεσαι ακομα κ αν η εκφραση σου ειναι διαφορετικη, ακομα και αν ξερεις οτι μπορει να νιωσεις αβολα, ακομα και αν φανει περιεργη σε καποιους. για αυτο και το μπλογκ μου δεν το εκρυψα ποτε απο κανεναν.

    οσο για τα προβληματα. σιγα τι προβληματα εχουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και προσθέτω στο σχόλιο σου πως όσοι έχουν τα πραγματικά προβλήματα που λες, κάθε άλλο παρά γκρινιάζουν!!!
    σε αυτές τις περιπτώσεις ακόμα και η μιζέρια θεωρείται πολυτέλεια την οποία οι άνθρωποι που πραγματικά υποφέρουν δεν έχουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Costantine Tώρα πια δεν φοβάμαι να εκφραστώ .. Επειδή ήμουν σ αυτή την θέση το γράφω γι αυτούς που φοβούνται ακόμα .. Στην αρχή έβαλες ένα ''μας'' ήσουν κι εσύ κάποτε έτσι ? Κι όταν λες για απόκρυψη μπλογκ τι εννοείς ?

    @Miss Pink Συμφωνώ απόλυτα γκρινιάζουν αυτοί που έχουν μια δυσκολία μικρή και την κάνουν στο μυαλό τους να φαίνεται βουνο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. με το "μας" εννοώ οτι η κοινωνια ειναι δομημενη ετσι που απο μικρη ηλικια γινομαστε θυματα μηνυμάτων. Μηνύματα που μας κατευθυνουν ετσι οπως γουσταρουν. Μας διαμορφωνουν ετσι οπως γουσταρουν. Μας κανουν καταναλωτικα οργια, μας απωθούν απο καθε μορφη τεχνης(παρε παραδειγμα την ελληνικη τηλεοραση και τα προγραμματα της) κτλ κτλ

    όλα αυτα παιζουν ρολο στην διαμορφωση του χαρακτηρα μας.

    οσο για το μπλογκ μου εννοω οτι δεν το εκρυψα απο τον κοινωνικο μου περίγυρο εστω και αν απο το αυτό εμαθαν πραγματα για εμενα που δεν τα ηξεραν μεχρι τωρα.

    keep it on ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @Costantine Είναι επειδή όταν είμαστε μικροί είμαστε σαν σφουγγάρια ρουφάμε ένα σορό ακατέργαστες πληροφορίες και τις αφομοιώνουμε πολύ γρήγορα .. Τα μυαλά μας είναι εύπλαστα , το θέμα είναι μεγαλώνοντας να συνειδητοποιούμε τι μας γίνετε και να και να φιλτράρουμε ορισμένα πράγματα πριν τα κάνουμε κτήμα μας ... Άλλοι μεγαλώνοντας αυτό το κάνουν γρήγορα , άλλοι αργά και άλλοι ποτέ !

    Όσο για το μπλογκ ούτε εγώ δεν το έκρυψα από τον κοινωνικό μου περίγυρο καθώς ανεβάζω τις αναρτήσεις μου και σ άλλα site ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Aντιδράσεις