ΑΝΟΗΣΙΕΣ

ΑΝΟΗΣΙΕΣ

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Ανάρτηση Νο22 '' Μπεεεεεπιθεσηηη ! ''

 Οι πολιτικοί της χώρας μας νομίζουν πως είμαστε αμνοερίφια και το μόνο που ξέρουμε να κάνουμε είναι ΜΠΕΕΕΕ ! Τα πράγματα όμως δεν είναι έτσι ... Δεν είμαστε απλά αμνοερίφια είμαστε τα σούπερ ντούπερ φοβερά φανταστικά μάχιμα αμνοερίφια που θα βγάλουν την χώρα από τον βούρκο που βουλιάζει καθημερινά ! Στην Ισπανία άρχισαν ήδη οι πρώτες διαδηλώσεις οι οποίες φαίνονται εκ πρώτης όψεως ειρηνικές ... Ανάμεσα όμως στο μπούγιο των Ισπανών διαδηλωτών ακούστηκαν τα εξής λόγια ... '' ΜΗΝ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΥΠΝΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ '' . Ακούγεται προσβλητικό έτσι ? Μπορεί αρχικά οι βαρύγδουπες κουβέντες των πολιτικάντιδων , των σύγχρονων πράσινων και βένετων , να μην γαργαλούσαν τ αυτιά μας ... Όταν όμως κριτικάρεσαι από έναν άλλο λαό σε τσούζει και ξυπνάει μέσα σου την οργή ! Αλλά εγώ προτείνω να την βάλεις πάλι για ύπνο καθώς η κριτική των Ισπανών είναι σωστή και ξέρεις πως έχουν δίκαιο ... Μην προσπαθήσεις να δικαιολογηθείς λοιπόν Έλληνα .. Άρχισαν οι διαδηλώσεις σε Αθήνα , Θεσσαλονίκη ... Δηλαδή έπρεπε να σε ξεσηκώσει κάποιος για να πάρεις χαμπάρι ότι βουλιάζεις στη λάσπη ? Πάντως κάλιο αργά παρά ποτέ .. Είναι κι αυτό ένα κάτι βρε αδερφέ ... Μπορεί να μην είναι η Οκτωβριανή Επανάσταση αλλά είναι μία κίνηση να δείξεις πως δεν είσαι ούτε πρόβατο , ούτε κατσίκα ...





Όποιος έχει δει πιο hardcore αμνοερίφια να μου το πει τώρα καθώς ετοιμάζω έναν ολόκληρο στρατό από δαύτα με απώτερο σκοπό να κατακτήσω τον κόσμο ! 
ΜΟΥΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ !

4 σχόλια:

  1. Για το "κοιμισμένο" μας φιλότιμο μπορούμε να βγούμε στους δρόμους. Πριν 10 μέρες που είχε απεργία πού ήταν όλοι αυτοί οι σημερινοί? Μας "έθιξαν" οι ισπανοί. Καλά μας έκαναν. Κοιμόμαστε.

    Ο βιασμός που μας κάνουν καθημερινά δεν έχει τη δύναμη να μας σηκώσει από τον καναπέ και να μας βγάλει στο δρόμο να μην αφήσουμε πέτρα όρθια. Το fb και το "θιγμένο μας φιλότιμο" (μη χέσω!) την έχουν.

    Καμιά φορά αναρωτιέμαι πόσα λίγα μας αξίζουν...


    (τέλειο κειμενο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Γαμάει και Δέρνει Δεν μπορώ να βρω μια λέξη απ αυτές που έγραψες που να μην πω πως έχεις δίκιο. Όπως ακριβώς το είπες τόσο καιρό μας βίαζαν χωρίς σάλιο και εμείς το δεχόμασταν αμαχητί ! Μέχρι που μας έγινε συνήθεια και μετά ... Έπρεπε ο ελληνικός λαός να προσεγγιστεί από ένα σημείο που τον πονάει το γαμωfb και από τον εγωισμό του ...

    Μην αναρωτιέσαι γιατί οι άνθρωποι είναι κύριοι των πράξεων τους ...

    (Σ ευχαριστώ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εγώ για να διαμαρτυρηθώ δεν μπορώ να απεργήσω.
    παίρνω ήδη 299,46 και δεν έχω την πολυτέλεια να χάσω ούτε 15€
    απο την άλλη δεν ανήκω σε κανένα κόμμα και δεν θέλω να κατέβω με κανενός το πανό..
    οπότε αυτό που έγινε δεν μου φάνηκε και τόσο κακό..
    όταν πρίν πολλά χρόνια το ζήτημα ήταν εθνικιστικό για το όνομα των Σκοπίων εδώ στη Θεσσαλονίκη έγινε ένα τεράστιο συλλαλητήριο..
    ήταν και πάλι άνευ χρωμάτων - κομμάτων...
    ίσως να μην φταίει οτι θιχτήκαμε, αλλά οτι φτάσαμε στο αμήν!

    παρεπιπτόντως τι μας φταίξανε τα καημένα τα ζωντανά (βλ. πρόβατα κτλ) και τους φορτώνουμε κάθε μαλακία μας??? :ΡΡΡΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Miss Pink Αυτό που έγινε ήταν μια προσπάθεια ... Δεν το καταδικάζω , καταδικάζω όμως το πως φτάσαμε στο σημείο αυτό .. Δηλαδή έπρεπε να μας το πούνε μέσω φεισμπουκ και να μας κοροϊδεύουν οι Ισπανοί για να βγούμε στους δρόμους ? Αυτό έπρεπε να γίνει από πολύ πιο πριν ... Και τη σήμερον ημέρα το αμήν δεν αργεί να έρθει !

    ΥΓ Κατά τη συγγραφή αυτού του άρθρου δεν χρησιμοποιήθηκαν πρόβατα και κατσίκες ...

    ( Εκτός από αυτές που έχω για τον στρατό μου ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑ ) :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Aντιδράσεις